Tranemo avgjorde i sista perioden och vann mot Halna

Tranemo vann hemma mot Halna i division 2 Västergötland herr i innebandy med 5-4. Matchen var helt jämn efter två perioder, 4-4, innan Tranemo avgjorde i sista perioden.

ANNONS
|
Tranemo IBK vann mot BK Halna

– Vi vinner en match som är tight hela vägen. Vi gör en bra prestation och har kylan, vilket gör att vi klarar av att hålla ut hela vägen till slutsignalen, kommenterade Tranemos tränare Mikael Stål efter matchen.

Eric Jansson stod för Tranemos avgörande mål 2.14 in i sista perioden.

Tranemos fina hemmaform håller i sig. Segern var fjärde raka i Idrottshallen.

Första perioden var jämn. Tranemo inledde bäst och tog ledningen genom David Bergmann efter 7.41, men Halna kvitterade genom Johan Ödmar efter 16.11. I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 4-4 efter två perioders spel.

2.14 in i tredje perioden slog Eric Jansson till på pass av William Pulli och avgjorde matchen.

Tranemo har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Halna har två vinster och tre förluster. Det här var Tranemos andra uddamålsseger den här säsongen.

Tranemos nya tabellposition är femte plats, medan Halna är på tredje plats.

Tranemo tar sig an Tygriket i nästa match borta onsdag 23 november 19.00. Halna möter samma dag 20.00 Lockerud/Mariestad hemma.