Tuff match slutade med seger för Kinna mot Södra Ving

Det svängde i matchen i division 4 Västergötland herr i innebandy mellan Södra Ving och Kinna i Södra Vingshallen.

|
Södra Vings IF innebandy förlorade mot Kinna IBK

Hemmalaget Södra Ving hade ledningen i början av tredje perioden, med 6-4, men Kinna vände matchen och vann till slut med 8-6.

Matchen var länge mållös. Kinna ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål på 2.51 i slutet av perioden av Marko Tervonen och Kristoffer Lindh. I andra perioden var det i stället Södra Ving som hade övertaget. Laget vann perioden med 6-2 och ställningen efter två perioder var 6-4.

Kinna hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 0-4 och matchen med 8-6.

Södra Vings Daniel Älmefur gjorde fem mål och Andreas Andersson hade fem assists. Marko Tervonen stod för fyra poäng, varav tre mål för Kinna.

Södra Ving har nu två poäng efter fyra spelade matcher, medan Kinna har sex poäng efter tre matcher.

Nästa motstånd för Kinna är Hestrafors. Lagen möts fredag 27 oktober 19.00 i Lyckehallen.