Tuff match slutade med seger för Tygriket mot Fröjered

Det svängde i matchen i division 2 Västergötland herr i innebandy mellan Fröjered och Tygriket i Sparbankshallen. Hemmalaget Fröjered hade ledningen i början av andra perioden, med 4-2, men Tygriket vände matchen och vann till slut med 10-8 (2-4, 6-2, 2-2).

|
Fröjereds IF innebandy förlorade mot IBK Tygriket

– Det blev spännande idag. Fröjered är ett bra lag och öppnade starkt. Men vi tightade till försvaret och trummade på framåt och tog över matchen mer och mer och i slutändan vann vi rättvist, tyckte Tygrikets tränare Peter Kristensson, efter matchen.

I första perioden var det Fröjered som var starkast. Laget vann perioden med 4-2.

Tygriket hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-6 och ställningen efter två perioder var 6-8.

Efter 4.27 i tredje perioden ökade Tygriket på till 6-9, återigen genom Cevin Ziervogl.

Fröjered reducerade dock till både 7-9 och 8-9 genom Anton Lundgren och Lucas Joelsson efter 13.02.

Tygriket kunde dock avgöra till 8-10 med sju sekunder kvar av matchen genom Cevin Ziervogl.

Cevin Ziervogl gjorde fyra mål för Tygriket och ett assist och Hubert Svensson stod för två mål och två assist. Fröjereds Samuel Dahlström stod för fyra poäng, varav ett mål, Anton Lundgren gjorde tre mål och Wille Rosic Samuelsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Fröjered har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Tygriket har tre vinster och två förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Fröjered ligger på sjätte plats medan Tygriket har fjärdeplatsen.

Nästa motstånd för Tygriket är Rydboholm. Lagen möts lördag 4 februari 16.15 i Lyckehallen, Kinna.