Tygriket föll mot Fröjered med 4-7

Tygriket förlorade mötet med Fröjered borta med 4-7 (0-2, 1-1, 3-4) i division 2 Västergötland herr i innebandy på lördagen.

ANNONS
|
Fröjereds IF innebandy vann mot IBK Tygriket

– Skit, kommenterade Tygrikets tränare Peter Lindgren.

I början av matchen var Fröjered starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Lucas Joelsson och Adam Lundgren. Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 3-1.

Fröjered vann också tredje perioden 4-3 och ställningen efter tre perioder var 7-4.

Love Arenbeck gjorde ett mål för Fröjered och två målgivande passningar och Oscar Svahn gjorde tre mål.

Fröjered har tre segrar och två förluster och 28–26 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tygriket har två vinster och tre förluster och 27–29 i målskillnad.

Resultatet innebär att Fröjered ligger kvar på sjunde plats och Tygriket på fjärde plats i tabellen.

Lördag 3 februari 15.00 spelar Tygriket hemma mot Stöpen.