Tygriket förlorade mot Tranemo – släppte in sju mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget Tygriket hyggligt med i matchen mot Tranemo. Men Tranemo öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 11-5 (1-1, 3-2, 7-2) i matchen i division 2 Västergötland herr i innebandy.

ANNONS
|
Tranemo IBK vann mot IBK Tygriket

– Vi trycker på framåt för att vända underläget men åker på några spelvändningar så Tranemo ökar på sin ledning, kommenterade Tygrikets tränare Peter Kristensson.

Första perioden var jämn. Tygriket inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Hubert Svensson efter 3.07, men Tranemo kvitterade genom Johan Magnusson efter 17.06.

I andra perioden var det Tranemo som var starkast. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Tranemo var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 7-2 och matchen med 11-5.

Noterbart är att Tranemos Johan Magnusson stod för fyra mål och ett assist, William Löfgren gjorde ett mål och två målgivande passningar och Zack Larsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål. Dessutom att Tygrikets Alfons Svensson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål.

Båda lagen har nu fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, Tranemo med 40–31 och Tygriket med 41–27 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Tranemo på femte plats i tabellen, och Tygriket är på tredje plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Tygriket hemma mot Lockerud/Mariestad.