Tygriket U chanslöst mot Elfhög

Tygriket U lyckades inte alls matcha Elfhög i division 4 Västergötland herr i innebandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 5-13 (1-5, 3-5, 1-3).

|
IBK Elfhög vann mot IBK Tygriket

I första perioden var det Elfhög som var starkast. Laget vann perioden med 5-1.

Även i andra perioden var det Elfhög som var starkast. Laget vann perioden med 5-3 och ställningen efter två perioder var 10-4.

Elfhög stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 10-4 till 13-4.

Hugo Andersson reducerade förvisso, men närmare än 13-5 kom inte Tygriket U. Elfhög tog därmed en säker seger.

Peter Kristensson gjorde tre mål för Tygriket U och spelade fram till ett mål och Hugo Andersson stod för tre poäng, varav ett mål. Elias Särnbäck och David Clement gjorde ett mål och två assist var för Elfhög.

Elfhög imponerar med fem segrar och 59–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tygriket U har tre vinster och två förluster och 41–38 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Elfhög i serieledning och Tygriket U på tredje plats.

Nästa motstånd för Tygriket U är Kinna. Lagen möts fredag 24 november 19.00 i Lyckehallen.