RIG Mark tappade ledning och fick se sig besegrat

RIG Mark spelade bra och ledde med 38-34 efter första halvlek i matchen i Superettan i basket mot AIK i Vasalundshallen.

|
AIK Basket vann mot RIG Mark

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 62-72 (22-16, 16-18, 9-17, 15-21), för RIG Mark.

Poänggörare för hemmalaget var Elias Nilsson 14, Nassim Mrabty 12, Castor Wahlberg 12, Erkan Inan 8, Milos Tanaskovic 8, Amin El Amrani 7, Valter Lumpus 4, Erik Sralla 4, Jonas Rusom 2 och Adas Juodsnukis, och för bortalaget Linus Blixman 23, Kaspar Mårtenson 12, Elliot Broström 7, Eddie Hedqvist 7, Emel Music 6, Dante Myrthil 6 och Sebastian Hallberg.

AIK har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan RIG Mark har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att RIG Mark fortfarande är sist i serien, och AIK är på andra plats.

I nästa omgång har RIG Mark Helsingborg borta i GA-hallen, lördag 9 mars 14.00.